Syvhøjevej 160, 5260 Odense S

Velrenoveret villa med 5 sovevær. og dejligt poolområde - for den pladskrævende familie

Velbeliggende villa i bunden af lukket vænge i Højby - direkte ud til skønne grønne marker - tæt ved bybus/stoppested, skoler, børneinstitutioner, Højbyhallen og særdeles gode indkøbsmuligheder. Endvidere er der let adgang til motorvejsnettet.

227 m2 velindrettet bolig der indeholder entre - bryggers/baggang med vask/skabe/fryseskab/vaskemaskine/tørretumbler - stort køkken/alrum med nyere lyse elementer, kvalitetshvidevarer og udgang til terrasse/poolområde - stor spise-/opholdsstue der er adskilt fra køkken/alrum med 2-fløjet sprosset glasdør - flot nyrenoveret badeværelse med spabad/afskærmet brusehjørne og med lyse klinker/fliser/gulvvarme, samt adgang til tidl. sauna - gæstebadeværelse med brus - 5 soveværelser, hvoraf de 2 har udg. til terrasse/poolområde.

40 m2 indbygget muret garage/udhus

Villaen er renoveret indenfor de senere år med bl.a. nyt tag/tagfod/gavle, nyt køkken, nyt badeværelse m.v.. Villaen har gule teglsten i facader, nyere betontagsten, gode termovinduer, betongulve med træ/vinyl/linolium/klinker, træ-/gipslofter. Villaen opvarmes med fjernvarme - der er gulvvarme i en del af villaen. Der er mulighed for tilslutning til YouSee-TV/Fibernet. Lukket flisebelagt terrasse med stor svømmepøl - ugenert og sydvendt - absolut et dejligt poolområde. Stor flisebelagt indkørsel.

EN DEJLIG VILLA FOR DEN PLADSKRÆVENDE FAMILIE - VI FREMVISER GERNE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.