Kløvervænget 51, 5330 Munkebo

Velbeliggende andelsbolig i Munkebo - mindre FJORDKIG til Kertinge Nor

Særdeles velbeliggende 1-plans andels-kædevilla fra 1987. God beliggenhed i dejlig udstykning i Munkebo - højt beliggende og med mindre FJORDKIG til KERTINGE NOR. Kort afstand til bus/stoppested, skole, børnepasning, idrætscenter og indkøb. Der er tale om en velfungerende andelsboligforening med en rigtig god økonomi - bemærk den lave boligydelse!

106 m2 velindrettet bolig der indeh. entre/gang - klinkebelagt bryggers/baggang med fast bord/skabe og vaskemaskine/tørretumbler - pænt køkken med lyse skabselementer i fabrikat HTH, gode hvidevarer, spiseplads - spise-/opholdsstue med udg. til terrasse/have - godt soveværelse med skabe - 2 børneværelser med skabe - pænt badeværelse med lyse klinker/fliser, bruseniche og gulvvarme.

47 m2 garage/carport/udhus.

Rækkevillaen har røde teglsten i facader, betontagsten på taget, gode og delvis nye termovinduer, betongulve delvis med tæpper/vinyl/klinker og trælofter. Boligen opvarmes med naturgas. Der er mulighed for tilslutning til Munkebo Antennelaug og Fibernet. Pænt og ugenert haveanlæg med flisebelagt terrasse ved stueudgang - med markiseoverdækning.

VELBELIGGENDE ANDELSBOLIG - RING HVIS DU VIL KIGGE - VI FREMVISER GERNE!

BEMÆRK VENLIGST AT OVENNÆVNTE BOLIGYDELSE ER INCL. FÆLLESUDGIFTER UDGØR KR. 2.741 / MDR.
SALGSOPSTILLINGEN INDEHOLDER VARMEFORBRUG MED KR. 689 / MDR. - BASERET PÅ DET BEREGNEDE FORBRUG IFLG. ENERGIMÆRKET. HERTIL SKAL LÆGGES VAND-/AFLØBSFORBRUG, RENOVATION OG ELFORBRUG, SAMT EVT. TV-ANTENNE/INTERNET.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.