Hasmarkmosen 79, 5450 Otterup

Velbeliggende hesteejendom i Hasmark ved Otterup

Velbeliggende 4-længet hesteejendom i naturskønne omgivelser i Hasmark ved Otterup - midt mellem Otterup by og det skønne sommerhusområde ved Hasmark Strand. Ejendommen har et jordtilliggende på ca. 2,5 ha der ligger samlet ved ejendommen - her er rige muligheder for hestehold.

Stuehuset er velindrettet og indeh. entre - bryggers/baggang - yderligere bryggers med opg. til 1.sal - køkken/alrum/stue med brændeovn - spisestue - opholdsstue med udg. til overd. terrasse stort værelse. 1. sal indeh. repos - 3 sovevær. - depotrum - ialt 173 m2.
403 m2 udhusareal der indeh. garage - garage/værksted - staldbygning der p.t. rummer 3 hestebokse - ladebygning - fyrrum/pillerum - fritliggende havestue - hønsehus - overdækning ved ladebygning m.v.
216 m2 rundbue hal med mange anvendelsesmuligheder, f.eks til heste/ridning, oplag m.v.

Jordarealet er udelukkende tilsået med græs og der er indrettet 4 folde og heraf den ene med vandkop. Der er læskure til hestene og god opbevaringsplads til hø/halm - såvel i marken som på stald-/ladeloftet.

Ejendommen er delvis opført med bindingsværk i ydervægge, delvist nyere eternittag, gode sprossede termovinduer, trægulve/betongulve med klinker. Ejendommen er tilsluttet vandværk og der er etableret nedsivningsanlæg på ejendommen. Ejendommen opvarmes med pillefyr - bemærk den lave fyringsudgift. Der er mulighed for tilslutning til fibernet.

Bemærk venligst, at ejendommen p.t. oppebærer hektarstøtte - i 2018 med kr. 4.118,22.

En spændende og velholdt ejendom der rummer mange muligheder til hestefolket. Kort afstand til Otterup med særdeles gode indkøbsmuligheder og ligeledes kort afstand til Hasmark Strand med gode badeforhold - i både Kattegat og det store vandland på Hasmark Camping. Skolebussen kører lige forbi ejendommen.

KOM OG SE DENNE DEJLIGE EJENDOM - VI FREMVISER GERNE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.