Bederslev 17, 5450 Otterup

Velplejet villa centralt i Bederslev ved Otterup

DØDSBO
Nydelig og velplejet villa i Bederslev ved Otterup - god beliggenhed på 2.014 m2 grund midt i byen. Bederslev er et dejlig landsbysamfund med et godt sammenhold og med gode sammenkomster i forsamlingshuset i den gl. skole. Endvidere er der flot natur i og omkring Bederslev - ikke langt til skoven - og med kort afstand til de nordfynske badestrande.

271 m2 bolig der i stueetage indeh. entre med trappe til 1. sal - stort bryggers baggang/fyrrum/vaskerum med lyse gulvklinker og vaskemaskine - gl. entre/værelse - soveværelse - stort badeværelse med kar/bruseniche og gulvvarme - stor opholdsstue - stort og flot køkken/alrum/spisestue med lyse prof. bøgeelementer, gode hvidevarer og udgang til terrasse/have - godt depotrum - separat fyrrum med fastbrændselskedel og stor akkumuleringstank. 1. sal indeholder en stor stue med udgang til svalegang. 1. salen er p.t. uopvarmet. Fra bryggerset er der opg. til uudnyttet loftrum.

67 m2 garagebygning - 2 selvstændige garager med eldrevne vippeporte. Garagebygningen er sammenbygget med villaen og der er indvendig adgang mellem villa og garager. Der er opgang til uudnyttet loftrum over begge garager.

Villaen fremstår med gule teglsten i facader, bølgeeternitplader på taget, termovinduer, træ-/betongulve med tæpper/klinker, gipslofter. Villaen opvarmes - dels med oliefyr og dels med fastbrændselsfyr, hvortil er sluttet en stor akkumuleringstank der muliggør billig opvarmningsudgift. Der forefindes ikke varmeinstallation på villaens 1. sal. Villaen er velisoleret og der foreligger pænt energimærke. Villaen fremstår overalt i pæn og velholdt stand - store dele af villaen er renoveret/opført efter brand i 2010. Dejligt haveanlæg - rigtigt orienteret for verdenshjørner og ugenert.

55 m2 udhus med ydervægge af stålplader, eternittagplader og betongulv.
18 m2 skur/udhus - delvis lukket - med træbeklædte ydervægge og prof. ståltagplader.

Absolut en dejlig villa for den pladskrævende familie - VI FREMVISER GERNE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.