Villestoftehaven 216, 5210 Odense NV

Superflot andelsbolig i Odense NV - nyere køkken og 2 badeværelser

Særdeles nydelig og velplejet tvillingvilla der er opført i kvalitetsmaterialer i 1990. God beliggenhed i trafiksvagt og børnevenligt vænge i Villestofte - tæt ved bybus/stoppested, skole, børneinstitutioner, legeplads og med gode indkøbsmuligheder i Tarup/Paarup - et dejligt boligområde med gode belyste stisystemer og grønne områder.

109 m2 velindrettet bolig med forskudt stueetage der indeholder klinkebelagt entre med trappe til 1. sal - klinkebelagt bryggers med fast bord/vask/skabe - flot renoveret køkken/alrum med lyst skabsinventar og gode hvidevarer - dejlig lys og sydvendt opholdsstue med udg. til terrasse/have - værelse med skab - flot badeværelse med lyse klinker/fliser, bruseplads og gulvvarme. 1. sal indeholder repos - 2 soveværelser med skabe - flot badeværelse med med bruseniche, lyse klinker/fliser og gulvvarme.

5 m2 udhus - 10 m2 carport - 12 m2 cykelskur

En velholdt kvalitetsbolig med røde teglsten i facader, betontagsten, gode/delvis nyere termovinduer, flotte parket-/klinkegulve, gips-/betonlofter og nyere prof. fyldningsdøre. Der er mulighed for tilslutning til YouSee med TV og Internet og udgift hertil skal betales ud over huslejen. Ugenert have med flisebelagt terrasse ved stueudgang og flisebelagt indkørsel.

Der er tale om en særdeles veldrevet og veladministreret andelsboligforening med en sund økonomi og med lav boligydelse/fællesudgifter.

EN LYS OG VELPLEJET KVALITETSBOLIG - VI FREMVISER GERNE!

BEMÆRK VENLIGST AT OVENNÆVNTE BOLIGYDELSE ER INCL. FÆLLESUDGIFTER OG UDGØR KR. 3.750 / MDR.
SALGSOPSTILLINGEN INDEHOLDER VARMEFORBRUG MED KR. 648 / MDR. - BASERET PÅ DET HIDTIDIGE FORBRUG. HERTIL SKAL LÆGGES UDGIFT TIL VAND-/AFLØBSFORBRUG, RENOVATION, ELFORBRUG OG TV/INTERNET

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.