Kærsangervænget 41, 5550 Langeskov

Velbeliggende villa i godt boligkvarter i Langeskov - tæt ved alt!

Velplejet villa med god beliggenhed i lukket trafikvagt og børnevenligt boligvænge - tæt ved bus, skole, børneinstitutioner, velfungerende idrætsliv/sportshal og særdeles gode indkøbsmuligheder. Der er gode offentlige transportmuligheder til og fra Langeskov - såvel med bus som med tog med stop hver time.

Velindrettet villa med et boligareal på 111m2 der indeh. entre/gang - bryggers/baggang med fast bord/vask/skabe og mulighed for tilslutn. af vaskemaskine - pænt badeværelse med lyse klinker/fliser, gulvvarme og bruseniche - pænt køkken med lyse elementer, gode hvidevarer, spiseplads og adskilt fra stue med halvmur - soveværelse med skabsvæg - 3 børneværelser - spise-/opholdsstue med udg. til udestue.

25m2 udestue - nok opvarmet, men ej boligareal. Udestuen har lyse diagonallagte klinker på gulvet, delvis nye termovinduer, termotag og udgang til terrasse/have.

Villaen har røde teglsten i facader, eternittag, delvis nyere termovinduer, betongulve med træ/tæpper, trælofter og der er opsat nye ny stern af Iverssons vedligeholdelsfrie fiberplader, samt nye ståltagrender. Villaen opvarmes med fjernvarme. Der er mulighed for tilslutning til Langeskov Antennelaug med Stofa som signalleverandør.

35 m2 muret garage - i garagen er der et godt disponibelt rum der er anvendeligt til mange formål. Der er netop renoveret tag/udhæng på garagen.

EN VELBELIGGENDE VILLA I GODT BOLIGKVARTER - VI FREMVISER GERNE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.