Villestoftehegnet 174, 5210 Odense NV

Velbeliggende enderækkevilla/andelsbolig i Odense NV

DØDSBO

Særdeles nydelig og velplejet enderækkevilla der er opført i kvalitetsmaterialer i 1990. God beliggenhed i trafiksvagt og børnevenligt vænge i Villestofte - tæt ved bybus/stoppested, skole, børneinstitutioner og med særdeles gode indkøbsmuligheder i Tarup/Paarup - et dejligt boligområde med gode belyste stisystemer og grønne områder.

82 m2 velindrettet bolig der indeholder entre medåben garderobe - klinkebelagt bryggers med fast bord/vask/skabe/vaskemaskine - dejligt spisekøkken med skabsinventar i fabrikat HTH/hvid - dejlig lys spise-/opholdsstue med udgang til flisebelagt terrasse/have - soveværelse med skabe - børneværelse med skabe - flot badeværelse med lyse klinker/fliser og bruseplads.

17 m2 carport/udhus

En velholdt kvalitetsbolig med gule teglsten i facader, betontagsten, flotte parket-/klinkegulve, gipslofter. Der er mulighed for tilslutning til YouSee med TV og Internet. Ugenert have med flisebelagte terrasse ved stueudgang og flisebelagt indkørsel/carport.

EN LYS OG VENLIG KVALITETSBOLIG - RING BLOT FOR AFTALE OM FREMVISNING!

BEMÆRK VENLIGST AT OVENNÆVNTE BOLIGYDELSE ER INCL. FÆLLESUDGIFTER OG TV-ANTENNE OG UDGØR KR. 4.255. / MDR.
SALGSOPSTILLINGEN INDEHOLDER VARMEFORBRUG MED KR. 510 / MDR. - BASERET PÅ DET HIDTIDIGE FORBRUG. HERTIL SKAL LÆGGES VAND-/AFLØBSFORBRUG, RENOVATION OG ELFORBRUG.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.