Hyldehaven 20, 5450 Otterup

Velbeliggende og velplejet villa i Otterup - for den pladskrævende familie - 5 soveværelser!

Dejlig villa for den pladskrævende børnefamilie - 5 soveværelser - skøn beliggenhed i bunden af børnevenligt boligvænge - tæt ved bus, skoler, børnehaveinstitutioner, Otterup-Hallerne og de gode indkøbsmuligheder i Otterup.

Villaen er opført i 2 plan og har et velindrettet boligareal på 191 m2. Stueetagen indeholder flot entre med lyse diagonallagte klinker på gulvet og fyrretræstrappe til 1. sal - værelse med udg. til terrasse/have - bryggers/baggang med skabe, vaskemaskine og tørretumbler - dejlig køkken/alrum med lyse elementer, gode hvidevarer og udg. til terrasse/have - pænt badeværelse med bruseniche, lyse klinker/fliser, bord-/vask-/skabsarrangement og gulvvarme - stor spise-/opholdsstue med indmuret pejseindsats og udg. til terrasse/have. 1. sal indeholder repos/gang - stort soveværelse med skabe og udg. til svalegang - 3 børneværelser - dejligt badeværelse med bruseniche, bord-/vask-/skabsarrangement og adgang til sauna.

33m2 muret garage.

Villaen har røde teglsten i facader, betontagsten, termovinduer/delvis energiruder, flotte træ-/klinkegulve, trælofter. Der er mulighed for tilslutning til YouSee Kabel-TV. Dejlig ugenert have med delvis overdækket terrase ved stueudgang.

EN VELBELIGGENDE OG VELPLEJET VILLA - VI FREMVISER GERNE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.