Hvenekildeløkken 398, 5240 Odense NØ

Velbeliggende tvillingvilla/andelsbolig i Odense NØ

Velbeliggende tvillingvilla fra 1991. God beliggenhed i dejligt boligområde - kort afstand til bus/stoppested, skole, børnepasning, idrætscenter og indkøbsmuligheder. Der er tale om en velfungerende andelsboligforening.

109 m2 velindrettet bolig der i stueetage indeh. entre med garderobeskabe og med fyrretræstrappe til 1. sal - klinkebelagt bryggers med skabe, vaskemaskine og tørretumbler ( gl. uden ansvar ) - godt og funktionelt spisekøkken med lyse skabselementer i fabrikat HTH - dejlig stue med udgang til terrasse/have. 1. sal med fuld etagehøjde og indeh. 3 store lyse værelser - dejligt badeværelse med bruseniche og bord/skabsarrangement.

Denne andelsbolig har vandskuret/malet facader, betontagsten, klinke-/parketgulve, gips-/panellofter. Der er mulighed for tilslutning til YouSee med TV og internet. Pænt haveanlæg med stor flisebelagt og afskærmet terrasse ved stueudgang og dejlig morgenterrasse - ligeledes afskærmet - ved entreindgang

5 m2 godt udhus.

EN LYS OG VENLIG KVALITETSBOLIG - VI FREMVISER GERNE !

BEMÆRK VENLIGST AT OVENNÆVNTE HUSLEJE BESTÅR AF BOLIGYDELSE INCL. FÆLLESUDGIFTER OG RENOVATION - KR. 5.281 / MDR.
SALGSOPSTILLINGEN INDEHOLDER VARMEFORBRUG MED KR. 558 / MDR. - BASERET PÅ DET UDARBEJDEDE ENERGIMÆRKE. HERTIL SKAL LÆGGES VAND-/AFLØBSFORBRUG OG ELFORBRUG, SAMT EVT. TV-ANTENNE/INTERNET.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.