Østergade 19, 5450 Otterup

Velbeliggende villa i Otterup - meget tæt på byen - kom og kig!

Velbeliggende villa i godt boligkvarter i Otterup - meget tæt på byen og tæt ved skole, børneinstitutioner og særdeles gode indkøbsmuligheder i Otterup by. Kun 10 min.'s kørsel til de nordfynske badestrande - i bil når du hurtigt Odense og der er tillige gode busforbindelser.

Villaen indeholder 151 m2 velindrettet bolig med entre/fordelingsgang - gæstetoilet med lyse klinker/fliser - lukket garderoberum - bryggers/baggang med lyse gulvklinker, fast bord/skabe og vaskemaskine - dejligt spisekøkken med lyse elementer og kvalitetshvidevarer - dejligt badeværelse med bord-/vask-/skabsarrangement, lyse klinker/fliser, bruseniche og gulvvarme - 2 soveværelser med skabe, men mulighed for yderligere 2 - opholdsstue i vinkel og med udg. til overdækket terrasse/have - spisestue der er adskilt fra opholdsstuen med 2-fløjet sprosset glasdør.

Villaen har gule teglsten i facader, prof. Decra-plader på taget, gode termovinduer, træ-/betongulve - delvis parket, træ-/plane gipslofter. Villaen opvarmes med fjernvarme. Der er mulighed for tilslutning til YouSee med TV/Internet. Endvidere mulighed for tilslutning til Fibernet ved Energi Fyn. Dejlig ugenert have med overdækket og flisebelagt terrasse ved stueudgang.

20 m2 muret garage med elektrisk port og 43 m2 udhus med træbeklædte ydervægge - fordelt på 2 store isolerede rum der er anvendelig til mange formål.

VELBELIGGENDE VILLA MEGET TÆT PÅ BYEN - vi fremviser gerne!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.