Vimmelsbækløkken 16, 5270 Odense N

Velbeliggende andelsbolig i Kirkendrup/Odense N

Velbeliggende enderækkevilla/tvillingvilla der er opført i kvalitetsmaterialer i 1990. God beliggenhed i trafiksvagt og børnevenligt vænge tæt ved bybus/stoppested, skoler, børneinstitutioner, indkøbsmuligheder, Næsby Boldklub m.v. - et dejligt boligområde med gode belyste stisystemer og grønne områder.

87 m2 ( iflg. BBR ) velindrettet bolig der indeholder entre - godt køkken med spiseplads, HTH-skabsinventar og gode hvidevarer - dejlig lys spise-/opholdsstue med udgang til flisebelagt terrasse/have - soveværelse med skabe - værelse med skab - pænt badeværelse med lyse klinker/fliser, bruseplads og gulvvarme.

En kvalitetsrækkevilla med vandskuret/malet i facade, betontagsten, helt nye termovinduer/udv. døre, parketgulve, gipslofter, HTH-kvalitetsinventar. Der er mulighed for tilslutning til YouSee-TV. Mindre, nem og ugenert have - direkte til grønt område og med flisebelagte terrasser på begge sider af huset. Gode P-forhold.

5 m2 udhus.

Andelsboligforeningen består af 35 boliger. Herudover er etableret et attraktivt og veludstyret fælleshus der kan lejes af andelsboligforeningens medlemmer på ganske rimelige vilkår og mod forudgående aftale herom. Fælleshuset er fælleshus for alle 3 foreninger i bebyggelsen.

EN LYS OG VENLIG KVALITETSBOLIG - VI FREMVISER GERNE!

BEMÆRK VENLIGST AT OVENNÆVNTE BOLIGYDELSE ER INCL. FÆLLESUDGIFTER, RENOVATION OG OPGAVEDEPOSITUM på kr. 100 - KR. 3.116 / MDR.
SALGSOPSTILLINGEN INDEHOLDER VARMEFORBRUG MED KR. 500 / MDR. - BASERET PÅ DET HIDTIDIGE FORBRUG. HERTIL SKAL LÆGGES UDGIFT TIL VAND-/AFLØBSFORBRUG/ ELFORBRUG OG TV-ANTENNE. Opgavedepositum tilbagebetales een gang årligt forudsat man møder til fælles opgavedage.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.