Erantisvænget 6, 5330 Munkebo

Velbeliggende vinkelbygget villa i Munkebo - med superflot fjordudsigt

Fantastisk god beliggenhed i dejlig udstykning i Munkebo - højt beliggende og med storslået udsigt over vandet - kort afstand til bus/stoppested, skole, børnepasning, idrætscenter, nyetableret bypark og gode indkøbsmuligheder. Særligt bør nævnes de naturskønne omgivelser ved Kertinge Nor - et eldorado for naturelskere.

Villaen er opført i 1987 og senest moderniseret i 2005 med ny 1. sal og nyt tag.172 m2 velindrettet bolig der i stueetage indeh. entre - bryggers/baggang med lyse gulvklinker og god skabsplads - badeværelse med bruseniche, vaskemaskine, tørretumbler og gulvvarme - 2 værelser med skabe - flot køkken/alrum/spisestue med udgang til terrasse/have og fjordudsigt - opholdsstue med brændeovn og udgang til terrasse/have og fjordudsigt. Fra opholdsstuen er der opgang til 1. sal der indeh. repos - stort værelse - badeværelse med bruseniche - stort soveværelse med udgang til stor svalegang med fantastisk flot udsigt til Kertinge Nor.

Villaen har gule teglsten i facader, betontagsten, termovinduer, træklinkgulve/klinkegulve, trælofter. Villaen opvarmes med naturgas via ca. 6 år gl. gasfyr og helt ny VVB. Der er mulighed for tilslutning til Munkebo Antenneforening. Velplejet haveanlæg med stor flisebelagt terrasse ved stueudgang og flisebelagt indkørsel.

EN FLOT VILLA MED EN FANTASTISK BELIGGENHED - VI FREMVISER GERNE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.