Radbyvej 29, 5792 Årslev

Velbeliggende landbrugsejendom i naturskønne omgivelser i Radby ved Nr. Søby/Årslev

Velbeliggende landbrugsejendom i naturskønne omgivelser i Radby ved Nr. Søby/Årslev - midt mellem Odense og Ringe. Ejendommen har et jordtilliggende på ca. 7,5 ha. der ligger samlet ved ejendommen. En dejlig ejendom med lidt skov og mindre sø - denne flotte natur kan nydes fra havestuen og terrassen i forbindelse hermed - naturen er lige uden for døren!

Ejendommens bygninger består dels af stuehus med et boligareal på 153 m2 og tidligere driftsbygninger med et samlet areal på 409 m2.

Stuehuset indeh. entre med trappe til 1. sal - viktualierum/bryggers - køkken/alrum med lyse elementer og hvidevarer - depotrum/teknikrum - kontor/værelse - spise-/opholdsstue - forsænket havestue med mørke klinker på gulvet/gulvvarme, loft til kip og udgang til terrasse/have. 1. sal indeh. repos - 3 soveværelser.

Driftsbygningerne udgør de tidligere stald-/ladebygninger der er ombygget og nu anvendeligt til mange formål - indeh. flere disp. rum - depotrum - værksted.

39 m2 carporte

28 m2 fyr/brændeoverdækning

Ejendommen fremstår med pudsede/malede facader, betontagsten, termovinduer, træ-/betonggulve, trælofter. Ejendommen opvarmes med centralvarme via fastbrændselsfyr og varmtvandsinstallationen har 2 varmtvandsbeholdere - den ene er eldrevet og til sommerdrift. Ejendommen er tilsluttet offentlig kloak og privat fælles vandværk. Flot og velplejet haveanlæg.

ABSOLUT EN FLOT EJENDOM I NATURSKØNNE OMGIVELSER - KOM OG KIG!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.